Friese kampioenschappen judo 2024

Op zaterdag 6 april 2024 deden de judoka’s van Kings mee aan de Friese kampioenschappen. De judoka’s hebben gestreden voor wat ze waard waren. De volgende judoka’s vielen net buiten de prijzen. Lukas van der West, Mattias de Beer, Romke de Jong, Jody Swan, Sigrid Koster, Narelle de Jong, Liam Schredardus, Rosalynn Dijkstra, Silke Feenstra, Derrick Visser, Armando Zijlstra, Hendrik Visser, Lukas Kamstra, Jurjen van der Hoek, Rowan van der Kooi.

De volgende judoka’s wisten we een prijs te bemachtigen. Felicia Zijlstra en Thijs van der Wal behaalden een tweede prijs. Jostan Algra, Tessa van der Meer, Jelco van der West en Mirthe Kamstra behaalden een derde prijs.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *